Printed From:

COOKIESBELEID

Sanofi Belgium NV vindt het belangrijk dat u optimaal gebruik kunt maken van deze website. Daarom stemmen wij de inhoud van de website graag af op uw persoonlijke voorkeuren. Hiervoor gebruiken we verschillende technieken, zoals cookies, scripts, pixels en vergelijkbare technologieën (hierna "cookies").

1. Inleiding

Sanofi Belgium NV is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming, de ePrivacy-richtlijn en alle andere relevante wetgeving.

2. Wat zijn cookies?

De website maakt gebruik van "cookies".

Cookies zijn kleine bestanden die op uw toestel worden geplaatst wanneer u een website bezoekt gebruikt.

A) Wat zijn de verschillende soorten cookies?

Op basis van de partij die de cookies plaatst kan er een onderscheid gemaakt worden tussen:

- Eerste partij cookies zijn cookies die door Sanofi Belgium NV worden geplaatst en beheerd.

- Derde partij cookies zijn cookies die door een derde partij geplaatst of beheerd worden. Bij het plaatsen van derde partijcookies worden bepaalde gegevens gedeeld met de derde partij.

B) Wat is de levensduur van cookies?

Op basis van de bestaansduur van cookies kan er een onderscheid gemaakt worden tussen:

- Tijdelijke cookies worden tijdelijk opgeslagen in uw browser. Deze cookies worden verwijderd van zodra u de browser sluit.

- Permanente cookies blijven op uw toestel staan, ook al is de browser of de applicatie gesloten. Deze cookies blijven op uw apparaat staan tot de vooraf bepaalde einddatum is bereikt, er een nieuwe cookie wordt geïnstalleerd of u een cookie verwijdert van uw apparaat.

C) Welke cookies gebruikt Sanofi Belgium NV en voor welk doel?

Cookies kunnen worden onderverdeeld in verschillende categorieën.

Sanofi Belgium NV maakt een onderscheid tussen de volgende soorten cookies:

3. Waarom gebruikt Sanofi Belgium NV cookies?

Wij gebruiken cookies voornamelijk om u een goed werkende website te kunnen bieden.

We kunnen ook cookies gebruiken om uw gedrag op de website te volgen. Zo kunnen we de website voor alle bezoekers van de website verbeteren en beter afstemmen op jouw interesses.

Ten slotte gebruiken we ook cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren.

4. Hoe kunt u het gebruik van cookies beheren?

Tijdens uw eerste bezoek aan de site kunt u alle of sommige cookies accepteren of weigeren.

Vervolgens kunt u uw keuze aanpassen door op de volgende link te klikken:

5. Hoe zit het met uw privacy?

Indien Sanofi Belgium NV persoonsgegevens verzamelt via cookies, gebeurt dit altijd in overeenstemming met de privacyverklaring.

We raden je ook aan om de privacyverklaring goed door te lezen. De privacy- en cookieverklaring vormen één geheel.

6. Met wie kunt u contact opnemen als u vragen of klachten heeft?

Als u na het lezen van ons Cookiebeleid nog vragen heeft, raden wij u aan contact op te nemen met onze lokale functionaris voor gegevensbescherming. Dit kan door een e-mail te sturen naar privacy.nl@sanofi.com of door een brief te sturen naar Sanofi, ter attentie van de functionaris voor gegevensbescherming, Paasheuvelweg 25, 1105 BP Amsterdam.

U hebt ook het recht om een vraag te stellen of een klacht in te dienen bij uw lokale gegevensbeschermingsautoriteit als u van mening bent dat Sanofi uw gegevensbeschermingsrechten niet respecteert. De bevoegde autoriteit voor Nederland is de Autoriteit Persoonsgegevens. U kan hen contacteren via volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/informatie-en-meldpunt-privacy of door een brief te sturen naar de


Autoriteit Persoonsgegevens

PO Box 93374

2509 AJ DEN HAAG

(+31) - (0)70 - 888 85 00

7. Updates

Als wij de manier waarop uw persoonsgegevens worden verwerkt wijzigen, geven wij u de mogelijkheid om hiervan kennis te nemen en/of uw toestemming te geven en/of in te trekken.